Find My Phone locates device but does not show on map

Hi,

I have a Moto G5 running 8.1.0.

Find My Phone App is installed and has permissions to the Location Services , as does maps.

Up to about a month ago everything worked OK, if i try to find the device using a browser (Chrome, EDGE, Brave, Silk) from another device (WIN10 Desktop, Amazon Fire, Microsoft 640 phone) then I can find the device as it shows Battery and Signal icons but doesn't show the approx. geo-location on the map, the map renders and just shows the UK & Central Europe.

If it try the same process from the actual phone then it all works OK using chrome and the Find My Phone App.

If i install the App onto another android device that also works within App.

As i highlighted previously up until December this all worked OK.

I've tried the following:

1. Removing and adding the Device Admin for Find My Device
2/ Removing the account associated with the device and re-adding)
3. Ensuring that Power Save is OFF
4. Automatic Network Date/Time is enabled

I tried another App, Lookout and that works OK, I can see the geo-location from any device. It appears to be related to maps on the device.

Anyone got any ideas on how to fix this?

Cheers Jon

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by norris.reynolds
31 minutes ago
how to use vr
Started by alyson75
Last post by vhill
3 hours ago
Last post by bbayer
45 minutes ago
Last post by remington83
4 hours ago
Last post by fpredovic
3 hours ago
Last post by madaline.thiel
4 hours ago
Last post by gmetz
2 hours ago